Ref A885A €350,000

Leilighet til salgs i Arguineguín, Gran Canaria med havutsikt

  • Soverom 2
  • Baderom 2
  • Bebygd areal 81m2
  • Terrasse 45m2

Denne eiendommen tilbys i samarbeid med et annet meglerkontor medlem av Boican eller Agora MLS, og er derav ansvarlig for informasjon og bilder som publiseres.

Fantastisk leilighet med to soverom og havutsikt

Sted:

Leiligheten ligger i en liten bygning med kun fem naboer og har nydelig utsikt over havet. Veldig attraktiv beliggenhet. Adkomst via trapp fra gateplan. Leiligheten vender mot øst, men hovedterrassen er også åpen mot sør.

Ca 10-15 minutters gange til fiskerlandsbyen Arguineguín, hvor du finner alt du trenger under oppholdet på Gran Canaria; - supermarkedskjeder, alle typer butikker, restauranter, kafeer, legesentre, apotek, skoler, rådhus, etc. Flere vakre strender innen gangavstand; inkludert den nylig renoverte stranden ved siden av markedsplassen, bystranden, stranden foran Lajilla-bygningen, Patalavaca og Anfi del Mar med sin hvite karibisk-inspirerte skjellsand. Sistnevnte kan nås til fots på en halvtime. For de som liker å gå tur i fjellet, finnes det en rekke stier i nærheten med lett adkomst. Meget god beliggenhet i et rolig boligområde uten forbipasserende trafikk.

Innhold:

Adkomst til leiligheten er gjennom selve terrassen. Det andre soverommet har egen adkomst fra terrassen og er uavhengig av hovedleiligheten. Under adkomsttrapp er det en bod.

Hovedleiligheten er lys med kremaktig marmorgulv gjennom nesten hele leiligheten og hvite vegger.

Den åpne planløsningen med stue og kjøkken gjør at leiligheten fremstår som større og lysere.

Leiligheten har ventilasjonsanlegg for å sikre ventilasjon selv om alle dører og vinduer er lukket.

Til venstre for inngangen er det velutstyrte kjøkkenet, med rikelig med matlagingsområder. Kjøkkendørene er hvite, med innebygde skap for ekstra oppbevaringsplass. Hvit veggfliser for enkel rengjøring og brun benkeplate. Hvitevarer: integrert oppvaskmaskin, keramisk platetopp, stålfarget avtrekkshette, stekeovn og kjøleskap med fryserom.

Foran er stuen som er innredet med 3-seters sofa, salongbord og TV-enhet og et matchende hvitt vitrineskap. Direkte utgang til nydelig terrasse. Terrassedører med hvit profil med flere blader for å kunne åpne den helt. Solfiltre på vinduene hindrer innsyn og overoppheting av eiendommen.

Terrassen er veldig stor, mer enn 40 m². Den er L-formet rundt leiligheten Delen foran stuen er delvis overbygd og gir plass til en stor hjørnesofa med bord og krakker. Vakker havutsikt over deler av Loma Dos og det mektige Atlanterhavet. I tillegg er det plass til to justerbare solsenger og spisebord.

Hovedsoverommet ligger på høyre side når du kommer inn i hovedleiligheten, utstyrt med dobbeltseng med 2 springfjærer, 2 store kvalitetsmadrasser og overmadrass/madrassbeskytter både her og på gjesterommet. 2 nattbord i sølv. Skap. Aircondition.

Badet, på motsatt side av inngangspartiet, er flislagt i beige/krem, både på gulv og på vegger. Hvite baderomsmøbler i tre med skuffer og dører. Speil over med integrerte lamper/pærer. Hjørnedusj med gjennomsiktige dører. Toalett og vaskemaskin.

Gjesterommet (med egen adkomst) er innredet med dobbeltseng, to nattbord i sort, sovesofa, kommode og hylle, begge i brunt, samt garderobeskap. Aircondition. Vindu til terrasse.

Det andre badet er flislagt i beige/kremfarge, både på gulv og på vegger. Hvite baderomsmøbler i tre med skuffer og skap. Speil over. Stor dusj med gjennomsiktige dører. Toalett.

Leiligheten selges møblert, bortsett fra personlige eiendeler og enkelte dekorative elementer som tilhører eiendomsmegler.

Standard:

Meget god stand.

Byggeår: 2012

Felles basseng

Fellesavgifter inkluderer WIFI.

Bygget har flere felles parkeringsplasser.

Planen og dens mål er kanskje ikke nøyaktige. Dette dokumentet er kun ment som illustrasjon.

Kjøpskostnader er ikke inkludert i prisen. Disse er: Eiendomsoverdragelsesavgifter på 6,5 % på kjøpesummen for brukte eiendommer og 8 % avgifter på kjøpesummen for splitter nye eiendommer (førstesalg). I tillegg til dette skal kjøper betale notarhonorar, tinglysing og advokatsalær. I gjennomsnitt beregnes kjøpskostnadene mellom 8-10 % av prisen for bruktkjøp og mellom 10-12 % for helt nye kjøp. Det kan være litt mer hvis kjøpesummen er lav eller hvis kjøper bestemmer seg for å kjøpe med boliglån. Kjøper vil imidlertid få en detaljert beskrivelse av kostnadene ved å erverve eiendommen de ønsker å kjøpe.

Eiendommen selges ad corpus.

Eiendomsinformasjon er gjenstand for feil og endringer og/eller tilbaketrekking uten varsel.

Månedlige felleskostnader: €141

Prisen inkluderer ikke skatter og utgifter.

Fasiliteter

  • Air condition
  • Møblert
  • Felles svømmebasseng
  • Terrasse
  • Bod
  • Havutsikt
  • Byggeår 2012
  • God stand
  • Orientering Øst
  • Vistas Til havet

Omgivelser

  • BuBussersse
  • Helsestasjon

Energisertifikat

Energisertifikat G

Energiforbruk kWh / m² år: 97
Utslipp kg CO2 / m² år: 25

Ref A885A Leilighet til salgs

Kontakt oss om denne eiendommen

Ser du etter flere alternativer?

Du kan også være interessert i disse eiendommene